Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Detektivske usluge Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je registrovana i specijalizovana za pružanje detektivskih usluga na teritoriji Republike Srbije. Osim u Beogradu, usluge pružamo širom Srbije, u svim gradovima i mestima. Građanima i svim zainteresovanim strankama nudimo sve aspekte detektivskih usluga, od nadzora i raznih oblika opsežnih istraga, do provera i savetovanja.

U radu sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima, a klijentima garantujemo apsolutnu sigurnost i zaštitu podataka. Poštujući visoke profesionalne standarde i etiku u radu, detektivsko poslovanje naše firme usmereno je na pružanje kvalitetnih i brzih informacija i rezultata istraga, a na zadovoljstvo klijenta. Podjednako pružamo detektivske usluge fizičkim i pravnim licima.

Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona, bezbednosni konsalting… Ovo su samo neke od detektivskih usluga, koje pružamo o kojima možete pročitati više u nastavku.

Detektivske usluge za fizicka lica Seguridad

Detektivske usluge za fizička lica

Detektivske usluge za pravna lica

Detektivske usluge za pravna lica Seguridad Beograd
Seguridad doo Beograd agencija detektiv logo

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd osnovana je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Garantujemo diskretnost i tajnost podataka. Podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručiocu usluge daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkom ili pravnom licu. Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd uvek može pružiti odgovarajuće rešenje za Vaš problem ma kakav on bio.

Poligrafsko testiranje

PROFESIONALNO – POUZDANO – DISKRETNO

Poligraf Beograd

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd Poligraf
Forenzika telefona Seguridad doo Beograd

FORENZIKA MOBILNIH TELEFONA

Detektivske usluge

Jedina smo domaća kompanija koja se pored istražnih usluga i korporativne bezbednosti za šta posedujemo Licencu MUP-a Srbije, profesionalno bavi forenzikom mobilnih telefona, sa mogućnošću uspešnog spasavanja podataka – data recovery (kontakata, fotografija, datoteka, SMSa, itd) iz svih vrsta Smartphone uređaja (iPhone i Android).