Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Diskretan nadzor lica

Seguridad d.o.o. Beograd

Veliki deo našeg poslovanja odnosi se upravo na nadzor lica. Iskustvo i tehnologija kojom se koristimo omogućila nam je da pružimo odlične rezultate u ovom segmentu detektivskih usluga.

Diskretan nadzor lica se primenjuje prema svim subjektima u skladu sa procenom agencije, a uz saglasnost klijenta. Vrši se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, licima koja su Vam prouzrokovala štetu i sl., kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je, ili može biti, predmet istrage. Nadzor je jedini način da se 100% uverite u verodostojnost određenih sumnji koje imate i dobijete dokaze o kretanju te osobe, mestu stanovanja, načinu života i sl.

Postoji nekoliko elemenata koje je potrebno ispuniti kako bi diskretni nadzor bio uspešan. Ono što je najvažnije, je korišćenje iskusnih i osposobljenih operativaca, detektiva s potrebnim veštinama u savladavanju različitih problema koji mogu nastati tokom obavljanja navedene delatnosti.

Seguridad-diskretan-nadzor-lica-BG

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd ima na raspolaganju kvalifikovano osoblje s dugogodišnjim iskustvom u diskretnom nadzoru i prismotri. Naš je zadatak da budemo nevidljivi i prikupimo što više dokaza i informacija koje po završetku nadzora prezentujemo klijentu u obliku detaljnog izveštaja.

Detektivska agencija Seguridad za Vas pruža usluge nadzora lica i vozila u realnom vremenu i to je jedan od najpouzdanijih načina da dobijete informacije o osobi koja je predmet nadzora.

Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći prikupljanjem informacija do kojih možemo doći diskretnim nadzorom osobe stojimo Vam na raspolaganju.

ISTRAŽUJE

PRONALAZI

DOKAZUJE

100% DISKRETNO