Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Nadzor dece i mladih

Seguridad d.o.o. Beograd

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd diskretnim nadzorom dece i mladih će Vam pomoći da ustanovite i pouzdano saznate da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, riziku od ulaska u loše društvo, korišćenja nedozvoljenih supstanci, vrbovanja u sekte…

Najveća briga svakog roditelja je kako da zaštiti svoje dete. Da bi ovaj posao bio uspešno obavljen, roditelj mora znati šta njegovo dete radi, kuda se kreće, sa kim se druži i koje navike i sklonosti razvija.

Živimo u vremenu u kome je bezbednost dece ugrožena više nego ikad. Nažalost svaki dan svedoci smo ružnih i tužnih vesti o stradanju i ugroženosti naše dece. Vreme je da postavimo pitanje da li smo kao roditelji preduzeli sve neophodne mere da zaštitimo svoju decu i omogućimo im bezbrižno detinjstvo i mladost.

Nadzor-dece-Seguridad-doo-BG

Na internetu i društvenim mrežama deca mogu biti uznemiravana, ucenjena, omalovažavana i vrbovana za kriminalne radnje. Njihovi podaci i slike mogu biti iskorišćeni i zloupotrebljavani na najrazličitije načine. Kada deca shvate da su u opasnosti, šteta je već pričinjena a posledice traume saniraju se veoma dugo.

Čak i kada deca shvate da su ugrožena, većina njih se retko poverava roditeljima plašeći se kazne i osude.

Ako ste zabrinuti što je Vaše dete promenilo navike i rutinu, dolazi kasno noću, ocene u školi su sve lošije, izostanci sa časova, izbegava razgovor sa Vama, troši previše novca, ponašanje se drastično promenilo…, obratite nam se. Ovo mogu biti značajne indikacije da se nešto dešava sa vašim detetom i da postoji problem.

Detektivi detektivske agencije Seguridad Beograd mogu Vam pomoći u rešavanju vaših nedoumica i sumnji, uz diskretan nadzor dece i mladih kako biste u svakom trenutku znali gde je vaše dete, šta radi i s kim se druži. Nakon detaljnog upoznavanja sa Vašom situacijom i kompletnim slučajem savetujemo Vam odgovarajuće i najmanje invazivne akcije.

ISTRAŽUJE

PRONALAZI

DOKAZUJE

100% DISKRETNO