Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Ako tražite 100% diskretnu detektivsku uslugu

na pravoj ste stranici

Detektivska agencija Seguridad Beograd

Licencirana-Detektivska-Agencija-Seguridad-doo-Beograd
Seguridad-doo-agencija-logo-BG
Diskretan-nadzor-lica-detektivska-agencija-Seguridad-doo

O NAMA

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Naši klijenti su firme i fizička lica kojima su potrebne kvalitetne i pravovremene informacije radi donošenja što kvalitetnijih poslovnih ili privatnih odluka. Koristimo se savremenom opremom, proverenim i naučenim tehnikama potrebnim za uspešno obavljanje poverenih zadataka.

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd pruža diskretno i anonimno, brzo i efikasno detektivske usluge za fizička i pravna lica na teritoriji Srbije koristeći sva sredstva dozvoljena zakonom.

Sedište agencije je u Beogradu, ali osim Beograda pružamo detektivske usluge u svim gradovima i mestima u Srbiji.

Mi smo vodeća detektivska agencija u Srbiji sa najboljim privatnim detektivima. Dokaz naše uspešnosti i stručnosti je sve veći broj klijenata koji kod nas dolaze isključivo preko preporuke zadovoljnih klijenata, što za nas predstavlja najveće priznanje i zadovoljstvo.

Naš tim sastoji se isključivo od iskusnih detektiva i visoko kvalifikovanih lica koji su specijalizovani za jedno ili više područja, što nam omogućava da ponudimo široki spektar detektivskih usluga.

Svi naši zaposleni su uvek usmereni prema klijentu sa ciljem da se pronađe najbolje rešenje za njegov problem. Ističemo se svojim profesionalnim odnosom prema klijentima, poštovanju detektivske etike i zakonskih propisa.

Garantujemo diskretnost i tajnost podataka. Podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručiocu usluge daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkom ili pravnom licu.

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd uvek može pružiti odgovarajuće rešenje za Vaš problem ma kakav on bio.

  •     USLUGE    
  •     LICENCE    
  •     CENE USLUGA    
    USLUGE    
Detektivske-usluge-Seguridad-Beograd
Detektivske usluge

Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece…

    LICENCE    
Sertifikati i licence

Detektivska agencija Seguridad Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji.

ISO-Sertifikati-Licence-Seguridad
    CENE USLUGA    
Cene-usluga-Seguridad
Cene usluga

Detektivska agencija Seguridad Vam pruža detektivske usluge po najpristupačnijim cenama u Srbiji, uz garantovanu potpunu diskretnost.

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Garantujemo Vam profesionalnost, potpunu diskretnost, brzu i kvalitetnu uslugu

Radno-vreme-24-7-Beograd-Seguridad

Radno vreme

Dostupni smo 24 sata dnevno,

7 dana u nedelji

DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD BEOGRAD

Adresa: Glasinačka 8 Zvezdara 11050 Beograd Srbija

ISTRAŽUJE

PRONALAZI

DOKAZUJE

100% DISKRETNO