Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Poligrafsko testiranje

Seguridad d.o.o. Beograd

Laži, prevare, lažne optužbe su problemi sa kojima se, nažalost, svakodnevno suočavamo. Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam pomaže da saznate istinu i vraća Vam osećaj komfora i sigurnosti koji nam je svima potreban.

Poligrafsko testiranje kod porodičnih problema

Sve je veća primena poligrafskog testiranja kod porodičnih problema, bilo da se radi o predbračnim proverama, sumnjama u bračnu vernost, krađama u porodici ili pak ukoliko postoje sumnje u maloletničku delikvenciju, kao npr. umešanost ukriminalne radnje, zloupotreba narkotika, alkohola i tome slično.

Sve je veći broj zahteva za vršenjem poligrafskog testiranja i ispitivanja zbog privatnih razloga. Razlog tome jeste što se radi o profesionalnoj metodi koja donosi pouzdane rezultate i omogućava da u kratkom vremenu saznate odgovore na sve Vaše sumnje. S obzirom da se radi o porodičnim i privatnim odnosima svakom slučaju pristupamo diskretno, profesionalno i odgovorno.

Poligrafsko-testiranje-Seguridad-doo-BG

Poligrafsko testiranje zaposlenih

Iskustvo u našem radu je pokazalo da su najčešći zahtevi za primenom poligrafskog testiranja bili vezani za slučajeve provere kandidata pri zapošljavanju na odgovornim i osetljivim mestima, kada se radi o sumnjama da je neka osoba upletena u interne krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu preduzeću u kojem radi, pri građanskim sporovima kao i različitim problemima poslovanja.

Dobrovoljni pristanak na poligrafsko testiranje

Poligrafsko ispitivanje se vrši isključivo na principu dobrovoljnog pristanka ispitanika. Da bi se ispoštovao princip dobrovoljnosti postoji Zapisnik o poligrafskom testiranju koji sadrži i Izjavu o dobrovoljnom pristanku na poligrafski test. Ako lice ne potpiše izjavu o dobrovoljnom pristanku na testiranje, neće biti podvrgnuto poligrafskom ispitivanju.

Poligrafista Slobodan Zečević

Usluge poligrafskog testiranja u našoj firmi poverena je najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću jednom o najboljih poligrafskih stručnjaka u Srbiji i Evropi. Slobodan Zečević je licencirani poligrafski ispitivač koji je radio 30 godina u MUP-u Beograd na poziciji poligrafskog ispitivača i odradio je preko 10.000 poligrafskih testiranja.

Gostovanje našeg poligrafiste Slobodana Zečevića u jutarnjem programu Happy televizije

Usluge poligrafskog testiranja za fizička i pravna lica:

  • Sumnja u neverstvo – preljubu
  • Sumnja u krađu
  • Poligrafsko testiranje zaposlenih
  • Poligrafsko testiranje kandidata za posao

Zašto Poligrafsko testiranje kod nas ?

– Naš poligrafski ispitivač je profesionalno obučen i sertifikovan od strane MUP-a i sa iskustvom od trideset godina rada na poligrafu u MUP-u Beograd.

– U svom radu Detektivska agencija Seguridad Beograd koristi poligraf model 4000LX kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.

– Naša Detektivska agencija Seguridad Beograd je zvanični član Udruženja Poligrafista Beograda.

– Imamo specijalne ponude za posebne vrste testiranja kao i popust na veći broj testiranja, a posebna ponuda odnosi se na firme.

– Mi garantujemo diskreciju i poverljivost.

Više o poligrafu kao aparatu, poligrafskom ispitivanju i testiranju, cenama usluge poligrafa i još puno toga možete pročitati na našoj web stranici koja je posvećena isključivo poligrafu www.poligrafbeograd.co.rs

Seguridad-doo-agencija-logo

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.