Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Potraga za nestalim licima i licima koja se kriju

Seguridad d.o.o. Beograd

Ako želite da pronađete članove porodice, rođake, prijatelje, dužnike, osobe koje se kriju od Vas, koje su vas prevarile, koje vam prete ili ucenjuju Vas ili nekog od Vaše porodice onda Vam svakako možemo pomoći. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima i licima koja se kriju od Vas bilo da su Vam prouzrokovala štetu ili su Vam dužni novac.

Seguridad-Potraga-za-nestalim-licima-i-licima-koja-se-kriju-BG

Potraga za nestalim licima

Slučajevi nestalih lica su veoma raznoliki i ne moraju nužno biti uzrokovani nekom kriminalnom radnjom. Može biti da je reč o bekstvu od kuće, što je najčešći slučaj kada su u pitanju maloletnici, ali može se raditi i o teškom krivičnom delu poput otmice. Brzina je od izuzetne važnosti kako bi se izbegli tragični završeci. Neophodno je ispitati uobičajene dnevne navike nestale osobe, mesta na koja zalazi, kao i ljude sa kojima dolazi u kontakt, bilo poslovno ili privatno.

Nije nevažno ni da li je osoba imala problema sa zakonom ili je bila uzornog ponašanja. Pomoć porodice i poznanika može biti od presudnog značaja, ali stručna pomoć policije i privatne Detektivske agencije je apsolutno nužna kako bi se ovakvi slučajevi srećno priveli kraju.

Pronalaženje lica koja se kriju

Detektivi detektivske agencije Seguridad doo Beograd su profesionalci sa puno iskustva u potrazi za licima koja se kriju i njihovo iskustvo je neprocenjivo kada se radi o otkrivanju i pronalaženju lica koja su izvršila neko kažnjivo delo, manje krivično delo ili prekršaj.

Bilo da se radi o licima koje se kriju, a koje su Vama prouzrokovale štetu Detektivska agencija Seguridad Vam može pomoći na otkrivanju i pronalažanju. Takodje, ukoliko Vi ili Vaš pravni zastupnik tragate za nekim licem u postupku, na primer svedokom koji se ne odaziva sudskim pozivima, ili osobom koja vas je prevarila na bilo koji način, možemo Vam pomoći u pronalaženju, tj. lociranju te osobe.

Pronalaženje dužnika

Ukoliko ste bili žrtva prevare Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima.

Naši detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas. Pružićemo Vam pomoć da stupite u vezu s dužnikom, kao i svu moguću i zakonom dozvoljenu pomoć kako bi povratili privremeno otuđen novac ili neku drugu materijalnu vrednost.

Imate li potrebu pronaći neku osobu ili utvrditi gde se sada nalazi, bilo da je nestala ili se skriva od Vas zbog toga što prema Vama ima obaveze, nešto Vam duguje, prouzrokovala Vam je štetu ili Vam je dala o sebi lažne podatke, detektivska agencija Seguridad Beograd stoji Vam na usluzi uz garantovanu diskretnost kako Vas kao klijenta, tako i lica koje tražimo.

ISTRAŽUJE

PRONALAZI

DOKAZUJE

100% DISKRETNO