Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Provera budućeg bračnog partnera

Seguridad d.o.o. Beograd

Ako razmišljate o venčanju sa voljenom osobom i želite da budete sigurni da zaista znate sa kim ćete biti do kraja života, privatni detektivi Detektivske agencije Seguridad doo Beograd će Vam pomoći da proverite budućeg bračnog partnera, njegovu / njenu prošlost i na taj način budete sigurni da se radi o pravoj osobi za Vas.

Razlozi zbog kojih neko stupa u brak mogu biti različiti. U današnje vreme koje karakteriše ekonomska nestabilnost i socijalno otuđenje, po statistici svaki peti brak se završi razvodom. Uglavnom se dešava da posle nekog vremena provedenog u bračnoj zajednici na videlo izađu neke senke iz prošlosti jednog od partnera koje kasnije uzrokuju razne posledice.

Nažalost, veliki broj mladih ljudi u brak ulazi naslepo i obično ne sluša ničije savete. U brak se sve češće stupa zbog ljubavi na prvi pogled i na osnovu površnih utisaka o ličnosti budućeg supružnika. Kada upoznate partnera i sa njim/njom želite da formirate porodicu najvažnije je da znate o kakvoj se osobi radi.

Seguridad-provera-buduceg-bracnog-partnera-BG

Zašto je važna provera budućeg bračnog partnera

Više je razloga zašto biste trebali izvršiti proveru budućeg bračnog partnera. S jedne strane, moguće je da vaš budući supružnik laže o svom finansijskom stanju ili društvenom položaju, ranijim ili još uvijek važećim brakovima , postojećoj deci ili krivičnim presudama. Možda je moguće da vas vaš budući suprug / supruga nikada nije upoznao sa krugom bliskih prijatelja ili okleva da razgovara o svojoj prošlosti. Niste sigurni da li radi ili laže o svom stvarnom radnom mestu i poslu kojim se bavi. S druge strane, volite tu osobu i srećni ste, ali želite biti sigurni da će u braku sve biti u redu.

Obrazovanje, eventualna kriminalna prošlost, poslovna uspešnost na prethodnim poslovima, ponašanje u socijalnom okruženju, uža i šira porodica, sklonosti, eventualni poroci itd. podaci su koje za Vas možemo prikupiti i koji u mnogome mogu bitno uticati na odluku koju ćete doneti.

Za Vas radimo proveru budućeg supružnika

Predbračna istraga ili provera budućeg bračnog partnera zavise od vrste informacija koje želite da znate. Da li želite da potvrdite informacije koje vam je pružio vaš budući supružnik, Ili želite da saznate kakve tajne on / ona možda skriva?

Ako želite da potvrdite ili otklonite Vaše sumnje vezano za budućeg bračnog partnera, supružnika, obratite nam se sa punim poverenjem!

Garantujemo Vam brzu i pouzdanu uslugu provere prošlosti i istinitosti podataka, sa potpunom zaštitom identiteta.

ISTRAŽUJE

PRONALAZI

DOKAZUJE

100% DISKRETNO