Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Provera imovine i finansijskog stanja lica

Seguridad d.o.o. Beograd

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd pouzdano i precizno vrši za Vas proveru finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica bilo da je došlo do finansijskih problema i manjka sredstava ili dodatnih priliva novca.

Provera finansijskog stanja lica

Ukoliko imate problem da naplatite svoja potraživanja a lice koje Vam duguje novac tvrdi da nema odakle da Vam vrati novac, mi smo tu da proverom utvrdimo da li govori istinu. Ukoliko želite utvrditi činjenice o finasijama za lice za koje ste zainteresovani, detektivska agencija Seguridad Beograd Vam može pomoći da utvrdite pravo finansijsko stanje.

Provere i podaci o finansijskom stanju koje detektivi istragom pribave smatraju se poslovnom tajnom.

Provera-imovine-i-finansijskog-stanja-lica-Seguridad-doo-BG

Provera imovine

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd pouzdano i precizno vrši proveru imovine fizičkih i pravnih lica.

Ukoliko imate problem da naplatite svoja potraživanja, a lice koje Vam duguje novac tvrdi da nema odakle da Vam ga vrati, možete se iznenaditi, kada proverom utvrdimo da ipak ima, ali to pokušava vešto da prikrije.

Možemo za vas tražiti i naći da li lice poseduje sredstva svojine, vozila, prihode od vanrednih poslova, bankovne račune kao i informacije o poslovnom vlasništvu pokretne i nepokretne imovine.

Često obavljamo pretrage imovine za advokatske kancelarije, pravna lica, kao i individualno za fizička lica, posebno kod brakorazvodnih parnica i ostalih sporova.Najčešće vrste zahteva za pretragu imovine koje primamo su od fizičkih lica i to zahtevi vezani za slučajeve razvoda braka. Često partneri i supružnici pokušavaju da sakriju pravo činjenično stanje, i tako otuđe deo imovine od druge strane, u nastojanju da izbegnu fer poravnanje.

Želite da saznate pravo stanje o vlasništvu nad nepokretnom i pokretnom imovinom nekog lica i potreban nezavisan izvor da biste saznali istinu, naša detektivska agencija je tu da Vam pomogne.

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Garantujemo Vam potpunu diskretnost, profesionalnost, brzu i kvalitetnu uslugu