Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Provera vernosti partnera

Seguridad d.o.o. Beograd

Od svih usluga koje privatna Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd pruža u oko 25% slučajeva radi se o proveri vernosti partnera, odnosno sumnji na preljubu.

U slučaju provere vernosti partnera, posao privatnog detektiva je da utvrdi činjenično stanje. Od ukupnog broja klijenata koji traže usluge u našoj detektivskoj agenciji vezano za bračno neverstvo – preljubu, oko 60% je žena. Moguće objašnjenje takve situacije je tvrdnja da žene imaju „šesto čulo“ koja nije u potpunosti netačna. Poređenja radi, 56% muškaraca koji su imali afere bili su srećni u braku, a samo 34% žena koje su imale afere bile su srećne u braku.

Seguridad-provera-vernosti-partnera-Beograd

Otkrivanje preljube

Postoje mnogi pokazatelji da nešto nije u redu koji bude sumnju kod partnera ili supružnika u postojanje bračnog neverstva. Osim povećane potrošnje novca, to mogu biti i skrivanje mobilnog telefona, korišćenje drugog mobilnog telefona, posvećivanje više pažnje sopstvenom izgledu, iznenadni poslovni sastanci i putovanja, seminari, bavljenje sportskim aktivnostima itd. Međutim, ti signali ne moraju nužno biti povezani sa postojanjem bračnog neverstva.

U nekim slučajevima provere vernosti partnera koje smo imali istragom je utvrđeno je da se zaista radi o prezaposlenosti supruga ili supruge. Postoji mogućnost da se radi o skrivanju nekog drugog problema kao npr. kocka, dug, problem sa narkoticima i sl., što takođe utiče na povećano trošenje novca.

Ma kako ona izgledala, provera vernosti partnera, jedan je od veoma složenih sistema provere i Detektivska Agencija Seguridad doo Beograd se prema ovom problemu postavlja krajnje profesionalno na taj način što klijentu dajemo garanciju o njegovoj diskretnosti, diskretnosti lica koja se proveravaju i rezultata istrage.

Znakovi moguće prevare partnera – preljube

Najčešći znakovi koji mogu ukazivati na prevaru, preljubu, su kada vaš suprug / supruga:

· Iznenada menja način oblačenja,

· Fizički se sve više udaljava od Vas,

· Emotivno udaljavanje, prigovaranje i nervoza,

· Totalna nezainteresovanost,

· Skriva mobilni telefon, briše popis poziva ili poruke,

· Pronalazite neobična imena i brojeve u adresaru mobilnog telefona,

· Sve češće odsutnosti od kuće,

· Učestaliji odlasci na poslovne puteve i seminare,

· Odsustvo seksualnih odnosa,

· Promene u seksualnom ponašanju,

· Sitni detalji koje ste počeli primećivati, a nisu karakteristični za njegovo/njeno ponašanje,

· Briše istoriju pretraživanja (history) i gasi računar kad uđete u prostoriju i sl.

Ovo su samo neki od znakova koji mogu pobuditi sumnju u vernost partnera – supružnika, i ukazati na potencijalnu prevaru. Međutim, ne postoje sigurni i nepogrešivi znakovi preljube.

Ukoliko imate opravdanu sumnju u pouzdanost Vašeg partnera i da bi Vam naše angažovanje pomoglo da dođete do pune istine, detektivi Detektivske agencije Seguridad Beograd mogu za Vaše potrebe, u potpunoj diskreciji, utvrditi sve potrebne činjenice vezane za vernost partnera.

Ako želite da potvrdite ili otklonite Vaše sumnje u vernost partnera ili supružnika, obratite nam se sa punim poverenjem! Mi Vam dokazujemo da li Vas partner – supružnik vara ili ne. Garantujemo Vam diskretnu, brzu i pouzdanu uslugu, sa potpunom zaštitom Vašeg identiteta kao klijenta.

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Garantujemo Vam potpunu diskretnost, profesionalnost, brzu i kvalitetnu uslugu