Kontakt +381 11 3477 323      Radno vreme 24/7

Provera zaposlenih u kompaniji

Seguridad d.o.o. Beograd

Nosioci ekonomske snage kao i konkurentske prednosti mnogih kompanija upravo su njihovi zaposleni. Jako je važno imati profesionalno i visoko obrazovane zaposlene od poverenja koji mogu značajno doprineti rezultatskom uspehu. Zloupotreba i prekoračenje radnih ovlaščenja sve je češća pojava u poslovnom svetu koja može rezultirati velikim finansijskim gubicima.

Vaši zaposleni su najvažnija investicija koju možete imati kao kompanija, ali nažalost loš zaposleni može mnogo koštati Vašu kompaniju u smislu vremena, novca i bezbednosti.

Provera-zaposlenih-u-kompaniji-Seguridad

Provera zaposlenih

U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih, naša kompanija Seguridad uspešno nudi sledeće usluge provere zaposlenih:

  • poligrafsko testiranje zaposlenih po potrebi ili periodično
  • forenzička analiza službenih mobilnih telefona
  • forenzička analiza službenih računara
  • provera lažnih bolovanja i odsustvovanja sa posla
  • provera o povredama radnih obaveza ili radne discipline

– kada radnik neopravdano odbija da obavlja poslove i izvršava naloge poslodavca u skladu sa zakonom;

– kada ne dostavlja potvrdu o privremenoj sprečenosti za rad;

– kada radnik zloupotrebljava pravo na odsustvo zbog privremene sprečenosti za rad;

– zbog dolaska na rad pod dejstvom alkohola ili drugih opojnih sredstava, odnosno upotrebe alkohola ili drugih opojnih sredstava u toku radnog vremena, koje ima ili može da ima uticaj na obavljanje posla;

– ako je dao netačne podatke koji su bili odlučujući za zasnivanje radnog odnosa;

– ako zaposleni koji radi na poslovima sa povećanim rizikom, na kojima je kao poseban uslov za rad utvrđena posebna zdravstvena sposobnost, odbije da bude podvrgnut oceni zdravstvene sposobnosti;

– ako ne poštuje radnu disciplinu propisanu aktom poslodavca, odnosno ako je njegovo ponašanje takvo da ne može da nastavi rad kod poslodavca.

  • provera o kršenjima ugovora o radu i poslovnih procedura
  • provera lojalnosti i učinkovitosti zaposlenog

Ukoliko sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno Ugovornim obavezama Detektivska agencija Seguridad nudi Vam mogućnost diskretnih provera zaposlenih u kompaniji.

Seguridad-doo-agencija-logo

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.